Omat uutiset

G30 tiedottaa

Ajankohtaista

Mikäli epäilet olevasti tietoturvaloukkauksen kohde, saat epäilyttävää sähköpostia tai oudon tekstiviestin, voit lähettää viestit tutkittavaksi Kyberturvallisuuskeskukseen. Viestin lähettäminen täytyy tehdä niin, että kaikki tieto jota viestistä on mahdollista saada irti, välittyy myös sitä tutkivalle henkilölle. Tutkittavaksi tarkoitetun viestin oikeellisuuden ja tiedon säilymisen samanlaisena vastaanottajalle asti voi varmistaa antamillamme ohjeilla.
Verkkopalvelujen tarjoajana varmasti haluat, että asiakkaiden henkilötiedot eivät vuoda palvelusta ja että palvelujen käyttö on helppoa. Aiemmin on voinut tuntua hankalalta hankkia palveluita, joilla asiakas tunnistetaan verkkopalvelussa. Nyt tunnistuspalveluiden hankkiminen on aiempaa helpompaa ja voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden tunnistautua turvallisesti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
Yritykselle suojattavien kohteiden tunnistaminen on tärkeää. Se on myös yksi tehokkaan suojautumisen mahdollistaja. Monimutkaisten eristettyjen verkkojen eristys ei aina ole niin hyvällä tasolla kuin on suunniteltu. Kyberturvallisuuskeskuksen Toteutettavuustutkimus testasi ja kehitti menestyksekkäästi uusia ketteriä ja skaalautuvia menetelmiä näiden osa-alueiden parantamiseksi.