Dokumentinhallinta

Tallenna kaikki dokumenttisi yhteen tietoturvalliseen sijaintiin ja työskentele tehokkaammin. Dokumentinhallintaratkaisumme myötä etsimäsi dokumentit ovat nopeasti saatavilla – ajasta ja paikasta riippumatta.

Oikea dokumentti helposti ja nopeasti

Tiesitkö, että jopa 5–50 % työajasta kuluu dokumenttien etsimiseen. Älä heitä hukkaan tehokasta työaikaa. Käyttäjäystävällisellä dokumentinhallintaratkaisuilla tarvitsemasi dokumentit ovat nopeasti ja vaivattomasti saatavillasi. Järjestelmä ei ole sidottu aikaan tai paikkaan: henkilöstösi pääsee missä ja milloin tahansa helposti käsiksi tiedostoihinsa. Dokumenttien käyttöoikeudet voi jakaa joustavasti käyttäjittäin tai osastoittain.

Selkeä ja turvallinen

Liiketoiminta nousussa? Hienoa! Nyt on oikea aika kiinnittää huomiota yrityksesi kasvavien tietomäärien turvalliseen tallentamiseen. Asianmukainen dokumentinhallintajärjestelmä on yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin ja prosesseihin sopiva järjestelmä, jossa dokumentit ovat aina tietoturvallisesti saatavilla. Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja valmiista palvelupaketeista räätälöityihin kokonaisuuksiin. Saat joustavan ja toimintaasi mukautuvan palvelun – dokumentinhallintajärjestelmä integroituu saumattomasti osaksi yrityksesi omaa järjestelmää.

Miksi dokumentinhallinta kannattaa?

  • Dokumentit ovat helposti ja nopeasti saatavilla
  • Voit tarkastella ja muokata dokumenttejasi sijainnistasi riippumatta
  • Käyttö on tietoturvallista
  • Selkeät kansiot ja tiedostojen nimet
  • Automaattinen versionhallinta ja varmuuskopiointi
  • Dokumentinhallintajärjestelmä on helposti integroitavissa muihin järjestelmiin

Miten haluat hallita dokumenttejasi? Ota yhteyttä ja kerro se meille! Neuvomme mielellämme oikean ratkaisun löytämisessä.

Henkilöstö

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.