Tarjoamme asiakkaillemme niin maksullisia kuin maksuttomiakin verkkokauppaohjelmistoja joihin ulkoasu ja toiminnallisuudet räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Verkkokauppa suunnitellaan sen tarkoituksen ja toimialan mukaan: onko aikomuksena käydä kauppaa pelkästään verkon kautta, vai tukeeko verkkokauppa esim. kivijalkaliikkeen toimintaa, jakaen näin vain pääasiallisesti tietoa tuotteista ja palveluista ja tuoden näkyvyyttä yritykselle.

Visuaalisuus on meille tärkeää, mutta kaiken keskiössä on kuitenkin käytettävyys ja asiakaslähtöisyys. Ulkoasu suunnitellaan ja toteutetaan tarpeiden mukaan, alustasta riippumatta. Palveluketjumme puitteissa voimme päivittää vaikka koko yrityksenne ilmeen verkkokaupan ohella, mutta emme myöskään käännytä pois asiakkaita valmiin suunnitelman kanssa. Suunnittelemamme verkkokaupat ovat lähes poikkeuksetta suunniteltu erilaisille päätelaitteille, tableteista mobiiliin.

Teemme verkkokauppaohjelmistoihin jatkuvasti integraatioita muihin järjestelmiin, esim. erilaisista varastonhallinta-, logistiikka-, laskutus- ja asiakkuudenhallintajärjestelmistä verkkoanalytiikka- ja raportointijärjestelmiin. Lisäksi erilaiset integraatiot sosiaaliseen mediaan ovat mahdollisia. Pystymme toteuttamaan myös laajalla skaalalla eri maksu- ja toimitusvaihtoehtoja, joita tukevat palvelurajapintoihin luomamme integraatiot esim. Posti, Prinetti, Matkahuolto, Klarna, Paytrail, jne..

Eräs suurimpia tekijöitä verkkokaupan menestyksen takana on kuitenkin sen löydettävyys. Verkkokauppojen uudet (ja pitkälti vanhatkin) asiakkaat saapuvat sivuille ensisijaisesti erilaisten hakukoneiden kautta, minkä vuoksi hakukoneoptimoinnilla ja hakukonemarkkinoinnilla on tärkeä merkitys verkkokaupan tunnettuuden turvaamisessa.

Verkkokauppaprojektimme loppuvat harvoin itse kaupan valmistumiseen. Tarjoamme asiakkaillemme kattavia tuki-, koulutus-, ylläpito- ja raportointipalveluita, joista sovitaan aina tarpeen mukaan ja projektikohtaisesti. Kehitysprojektejamme leimaa halu oppia tuntemaan asiakkaamme ja heidän yksilölliset tarpeensa, ja parhaat tulokset saavutetaankin mielestämme jatkuvan kehityksen kautta. Tämän vuoksi pyrimmekin pääsääntöisesti kokonaisvaltaisiin asiakassuhteisiin yksittäisten irtoprojektien sijaan. Tarvitsetpa siis uutta verkkokauppaa, tai vanhan kehitystä ja päivitystä, palveluketjustamme löytyy sinulle juuri oikea kumppanit!

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.